Je proeft het al bij de eerste hap. Tijd, liefde, aandacht. Iets bijzonders. De lekkerste producten, met kennis en kunde bereid. Je weet wat je eet, en je weet dat het goed is. Gek eigenlijk, dat dat zo bijzonder is.
In ons smaaklokaal eet je de heerlijkste producten met uitzicht op onze bakkerij. Start je dag met ons ontbijt, neem de tijd voor een heerlijke lunch of schuif aan voor een stukje echte Limburgse vlaai.
Waar komt onze gedachte Brood op de Plank vandaan?
Pincho komt alleen voor in Noord-Spanje, terwijl Tapas in geheel Spanje voorkomt. Pincho is afgeleid van het werkwoord Pinchar dat ‘prikken’ betekent. In Spanje prikt men kleine hapjes bij elkaar. Het hoofdbestanddeel bij Pincho is brood met daar eventueel iets op.
Wij hebben dit concept vertaald in Brood op de Plank. We koken met de seizoenen mee en jij als gast prikt je eigen lunch samen door te kiezen uit diverse sneeën brood of hapjes. Rijkelijk belegd met verse ingrediënten serveren we sneetjes vers brood.
Benieuwd naar onze menukaart? Bekijk de Menukaart en de Drankenkaart hier.
“Je weet wat je eet,
en je weet dat het goed is.”
Dinsdag 08.30 tot 17.00 uur
Woensdag 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag 08.30 tot 17.00 uur
Vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 08.30 tot 17.00 uur
Zondag 09.00 tot 17.00 uur
(Altijd op maandag gesloten)